Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

2 Haziran 2008 Pazartesi

Mantarlar

Yol kenarlarındaki mantarlar neden "mantar" olarak şekillendirilmişlerdir? Bazı yerlerde bu mantarlar kırmızı üzeri beyaz noktalı olurlar, ki bu onların zehirli olduklarının göstergesidir, bazı park yerlerinin "zehirli" olmasına karar kılan kimlerdir? Biryerlerde bu mantarlar kalıplara beton dökülerek üretiliyorsa bir kampyon dolusu mantar olması çok sempatik bir görüntü oluşturmaz mı?

Tunalıdaki "evimiz"in balkonunda cipis yerkene manasız derinliklerde buldum kendimi.. Nitekim mutfak fayanslarını tam temizlemeden gitmiş ve odanın şekline karar vermemiş olmak da ayrı bir manasızlık oldu ama bir dahaki sefere.. Turuncu pikeyle uyumlu turuncu perdeler mi almak gerek acep? Evin sahibine kalması gereken seçimlere burnunu sokma dharma!

2 yorum:

  1. yaf arkadasim o mantarlarla ilgili benimde fikirlerim ve duşuncelerim var fakat benımkıelr daha cok su sekilde.. "bu mantarları şurdan kaldırsakta bende akşamları park sorunundan kaldırıma park edilesi ortam yaratıp kurtulsa :)" operler cok :)

    YanıtlaSil
  2. crunch? nestle olan mı :D
    çok pis yerler o crunchı yalnız ;)

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!