Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

4 Haziran 2008 Çarşamba

9saat x 5gün...Yaşam Alanım



Ta taaaaa!! İşte ofisteki nacizane yaşam alanım! Bilgisayarım, papatyalarım, karanfillerim, ufacık köşesinden gözüken Van Gogh'um, kablosuz olduğu için sürekli kaçıp peynir bulma peşinde olan farem veeeeeee en emperyalistinden StarFucks kahvem :)

Karşıda gördüğünüz kapı ise tuvalet olur ve rejim ayağına günde 1.5 litre su içmeye çalışan bendeniz günde 5 defa masam ve o kapı arasında doldur boşalt yaparım..

20.katta olduğu için pek de güzel bir manzarası vardır.. Balkondan kafanızı eğip baktığınızda da insanın atlayasını getiren bir havuz mevcuttur.. Yemeklerimizi (genellikle salata) mutfakta kendimiz hazırlayıp bazen beraberce salonda bazen de bilgisayar karşısında yiyoruz. Buradakiler biraz çok çalışma halinde oldukları için tüm gün bilgisayar başından kalkmadan yaşayabilseler de ben arada bir 15 dk kitap molası veriyorum.. Ofiste genellikle değişik müzikler çıngırdasa da bazen sadece klavye tıkırtılarına mahkum oluyoruz..

Yukarıdaki resimdeki kahve ve çiçek tesadüfi olarak o gün masamın topluluğuyla birleşip güzel bir ambiyans sağladılar, her zaman yakalanmayacak bir durumdu.. Yakaladımm

1 yorum:

  1. Evet beninde ona benzer bir odam var Starfucks yok burallarda ama arada bahçeden kopardığım bir gül oluyor özelliklede bu mevsimde.
    Bide o gün benim doom günümdü :))
    (yok yani sırf ukala olmak için)
    (bide doom günü heyecanımı tekrar yakalayabilirmiyim aca.ba. diye ??)
    Bilmemki bir yararı oldumu?

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!