Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

11 Haziran 2008 Çarşamba

İki şahane fikir

Birincisi

Bu sim kartından küpeler! Bayıldım:) evde çalışmayan iki adet kartım var! hemen ısıtılmış çivi ile onlara delik açıp kullanıma hazır hale getirmeyi planlıyorum (tabi odamı toparlayıp kartların durduğu odanın o gözükmeyen köşesindeki dolaba ulaşabilirsem!)

İkincisi


Bu ayakkabılar kenarında görmüş olduğunuz 5 adet zımbanın etrafından geçirilmiş dayanıklı bir malzeme ile (bkz kauçuk, plastik vs, resimdeki zımbalar arasındaki siyah kısımlar) "her gün farklı bir ayakkabı" konseptini yaratmış. Zımbaların arasındaki "ipler"den istediğiniz tür kurdela,örgü,ip,nakış geçirerek ve istediğiniz biçimlerde geçirerek farklı tarzlarda ayakkabılar yaratmak mümkün! Bantlarını parçaladığım ayakkabılarıma gün doğdu! Hemen bir ayakkabıcıya gidip ufak zımbalar çaktırıp yeni modanın Türkiye elçisi olacağım! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!