Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

5 Haziran 2008 Perşembe

Hepi börtdey to kelv!



Dün yeniden grubumuzun çıtırı olduğum gerçeğini pekiştiren bir gün oldu.. Kelvin'in doğum günüsüydü çünkü! hihehe böylece ay farkını geçelim, yaş olarak bile en küçük oldum!
Kısa günün karı ( bu inceltme şapkasını Türkçemize geri kazandıralım diyenler? ) h-girl yemeği geç geldiği için "müesseseden" bir pasta, hem de en güzel bir pasta, hem de mor, hem dee (o biiir) Özsüt'ün aynası ile ödüllendirildi. Tabi en çok ben yedim. Kelvin ofiste pastasını yemiş zaten ki.. :)

Havaların ısınması dolayısıyla dışarda oturulabildiğini farketmek çok keyifli oldu. Bunca final, sinir, stres arasında o masada oturup eşlik edip gülüp eğlenen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gece uykuya dalmadan önce kafamdaki kavuk nasıl beyaz oldu ya diye düşünmeme ve 15 dakika geç uyuymama neden olan herkesi de kınıyorum ;)

Soru sor hikayeyi bul köşemizde bu hafta;
  • Kız geldi adam öldü
  • Çölde bir adam yanında bir kibrit çöpü ile çırılçıplak yatmaktaydı
  • Adam bomboş bir odada kendini asmıştı
  • Restoranda ahtapot yiyen adam intihar etti
Aklınızdaki hikayeler veya atmasyonlarınızla köşemize katkıda bulunursanız çok seviniriz :)

1 yorum:

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!