Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

17 Haziran 2008 Salı

Hayatımda izlediğim en romantik film



Bu filmi aslında ilk kez yurt odasına gittiğim, ilk kez yurt arkadaşıyla tanıştığım ve ilk kez bunca delice dansettiğim Sinemciğimin dizüstüsünde izlemiştim... Gerçekten çok güzel ve etkileyici bir film... Yakın zamanda kendisini indirip CDye çekmişliğim olmakla birlikte CDyi bulamadığımdan oturup "sevgili ile film saati" keyfi yapamıyoruz. Ama pek bi saygıdeğer muhterem muss "PS:I Love You" konusunda yaptığı yorumda bu konudan bahsedince dayanamadım yazmak istedim.

İzlemeyenlere tavsiye ederim!! Bu film o kadar güzel ki konusundan bahsetmek istemiyorum bile.. Bomboş izleyin, beklentisiz, beyaz... Benim gibi, bir yatakta 3 kişi, adını bile duymadığınız bir filmi izleyip, azcık tanıdığınız insanlarla mendilinizi paylaşın :)
Ya da çokca tanıdığınız insanlarla, akan rimelinizle, kırmızı burnunuzla dalga geçmeyecek, geçse de umrunuzda olmayacak insanlarla, kucağınızda mısır, önünüzde bir dolu mendil, yanınızda sevgilinizle izleyin... Ama izleyin!

Sevgiler...

2 yorum:

  1. bende dvdsi var, bu kis gelirken kopyalayip getiririm sana, hep beraber hungurderiz :)

    YanıtlaSil
  2. filmin adını da yazaydınız iyiydi.

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!