Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

9 Haziran 2008 Pazartesi

Cafe Anki özlemi

Cafe Anki..

Kızılay'daki Tunalı standartlarındaki belki de tek kafe. Ankara'da gidilesi yerler listesinde hep yer alan, mutlaka kendinden sonra bahsedilen 3 kafenin Tunalı'da olduğu, belki Kızılay gibi değer bilmez bir yer yerine Tunalı'da açılsaydı şimdi yerinde şekilsiz bir otoparkın bulunmayacağı mekan..
Açılsa ya tekrar Tunalı'da mesela.. Makarna hüpleten keçiyi özledim, kışın kahve içerken dışarıda üşümeyelim diye verilen ekoseli battaniyelerini, Ankara'nın en güzel ve yaratıcı tatlılarını, tost ekmeği arası kaşar ve salamın mikrodalgaya verilmesiyle oluşan mükemmel kahvaltıyı, yılbaşı süslemelerini, suflesini, huzurunu, tonton sandviçi, yebeni tostunu, masalarının üzerinde uyumayı,şiir dinletilerini, pepsi tüplerini, tuvaletin yanındaki Ankara haritasını...

Değerini daha çok bilseymişim keşke Ankimmm!! Özledim!

4 yorum:

  1. ben de cok ozlemisim, senin yazini okuyunca farkettim, ne guzel yazmissin :)

    YanıtlaSil
  2. İlkokul çağınızdan başlayıp üniversiteyi bitirinceye kadar sizlerle olan cafe anki sizlerin anılarınızda yaşayacak artık

    YanıtlaSil
  3. Ankarada yaşadığım anlarda gitmekten keyf aldığım ve Ankaraya her gittiğimde uğramadan dönmediğim sıcak bi mekan taki en son gittiğimde yerinde yeller esiyordu acaba mekanı başka biryere taşımış olabilirlermi?

    YanıtlaSil
  4. merhaba sevgili adsız,
    cafe anki ne yazık ki başka bir yerde açılmadı, belki ileride ikinci nesil olarak yeniden açar, anıları yaşatırız kim bilir :)
    çok sevindim anki'yi sevdiğinize ve bunu paylaştığınıza.. bizim için manası büyük!

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!