Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

30 Mayıs 2008 Cuma

Yoga

Yeni alışkanlıklar edinmeden önce hayatımı düzene koymam gerektiğine inanırken, ertelediğim yeni alışkanlıkların hayatımı düzene koyduğunu farketmemi sağladı yoga.. Her sabah Show Plus'ta Yoga Tv saat 7:00de. Bir saat erken kalkıp henüz uyanamamış şekilde tv karşısına geçip bittikten sonra yarım saat uyusam da gün içinde dinç ve huzurlu oluyorum.

Kylie Jaye isimli kısacık sarı saçlı bir eğitmen eşliğinde (arkada da neils ve barbs isimli iki sempatik figur ile) yapılan yoganın türü chi-yoga. Bildiğimiz yogalar gibi "bacağını kafandan geçir 10 dakika kendini keşfet"ten öte gerçekten ders sonunda kendinizi deli gibi terlemiş ve yorulmuş bulmanıza neden olan tempolu bir "yaşam yoga"sı.

Yoga yapmak için kalktığım zaman kendimle gurur duyuyorum (çok büyük bir iş başarmış gibi:)) ve yoga yapmaya ba-yı-lı-yo-rummm!

reklammm Yoga Tv 7:00 11:00 ve 19:00da Show Plusta! reklammm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!