Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

6 Kasım 2008 Perşembe

Karakter Tahlili


Cok sevgili Beyaz Tavşan oldukça hoş bir kişilik testi hazırlamış...
Genellikle bu tip testlerin ücretsiz olmasına pek rastlanmamakla birlikte bu güzel test ücretsiz ve oldukça da tutarlı sonuçlar veriyor :)

Sitede sonuçlarınızı paylaşabileceğiniz bir yorum alanı mevcut da olsa, burada biz bizeyiz, gelin burada da paylaşalım diyorum ;)

Yönlendirmelere mahal vermemek için kendi sonucumu yorumlar kısmında paylaşacağım, siz de testi yaptıktan sonra ( soruları cevaplamak ve anahtarlamak 15 dakika civarı sürüyor) kendi sonuçlarınızı, size uygun olup olmadığını yorumlarda belirtirseniz çook sevinirim...

3 yorum:

  1. 20 Hava...:) Eeet şirin ve tumturaklı bi test. Yaf şu tutarsız olayına takıldım ben. Öylemiyim ki dışarıdan ?

    YanıtlaSil
  2. beyaztavşana yazdığım yorumu buraya da yazıyorum ;)

    Bende H:26 S:9 olacak şekilde oldukça açık ara farkla HAVA çıktı…

    Çıkan analize de oldukça katılıyorum ama dağ kulubesinde inzivaya çekilmek de isterdim diye düşünmeden edemedim…

    Tutarsız diye bahsedilen yönü bu sanırım havanın ;)

    YanıtlaSil
  3. sevgili hava perisi, tutarsızlık dışarıdan değil de içeriden anlaşılıyor sanki ;) ben kendimle çok dalga geçiyorum bir dediğim diğerini tutmadığı için.. sende de öyle mi acaba?

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!