Yazılanların içeriğinin dengesiz olmasından, uzun süreli aralıklardan, kötü esprilerden, güzelliklerden, çirkinliklerden, paylaşımlardan, sessizliklerden, sorulardan, cevaplardan, fikirlerden, kendini beğenmişliklerden blog sahibi sorumludur. Bu durumdan da çok memnundur. Blog ermiş kedi cingöz ve sapsal köpek majör'e ithaf edilmiştir.

2 Haziran 2008 Pazartesi

Noodle Bar, Ugandalı Meltem, ve Münevver

Cumartesi günü "her işte bir hayır vardır" günü oldu! Ankamall'de en alt katta ufak bir noodle bar açılmış, reklammm sebzeli noodle yalnızcaaa 2,90 reklammm Enfesti! Tavsiye ediyorum! Yalnız acısı gerçekten acı, T ve emx ağladılar yerken ;) Dozunda koydurmak gerek!

Ve günün asıl bekleneni, efsanevi "Ugandalı kız" Meltem, hani pigmelerle dans eden, hani sag tarafta sisteki goriller linkinden ulaşabileceğiniz, hani hayallerinin peşinden koşan, ile buluşmamız oldukça zorladı bizi! Cafe des Cafes'de kıvırcık saçlı birinin anlattığı hikayelerle coşan kalabalık bir grup arayışımız ilk hatamız oldu.. Münevver'in olaya karışmasına izin vermemiz de ikinci hatamız..

Neyse ki Menek azimli ve güleryüzlü davrandı! İlk gittiğimizde "arkadaşınızı mı arıyorsunuz" diyen garsona "evet ama tipinden emin değiliz telefonu da yok" dedikten ve kafenin ortasında dikilerek herkesin suratına baktıktan , internet kafe bulup ipucu takip etmek için tunalıyı baştan aşağı dolaştıktan, vazgeçip Münevver'i eve yollamaya karar vermek yerine geri CafedesCafes'e gidip çay içme konusundaki kararlılığından sonra Meltem'i karşı masamızda bulmak ferahlatıcı oldu gerçekten!!

Sonrasında o iki saat nasıl geçti, ne zaman kalkma vakti geldi hiç anlamadık.. İyi ki Meneking gelmiş, iyi ki ben susmuşum, iyi ki buluşmuşuz!!

Hayallerinin ucundan tutmuş birisi ile ilk karşılaşmam oldu.. Daha listem kabarık, tanışmak istediklerim, sormak istediklerim, merak ettiklerim.. Başka bir yazıya kalsın bunlar da!

3 yorum:

  1. bu meltem bi ara bana su blogunu yolladigin mi? ne ara ankaraya gelmis de ne ara tanismissiniz, vay beee...

    YanıtlaSil
  2. :) evet aynen o meltemdir işte! ünlü birisiyle tanışmak gibi oldu bizimkisi;) resim de çektirdik.. çok yakındaaa!

    münevverle de tanışmışlığın çoktur aslında..4 saatlik açlıkla birlikte yüzeye çıkan terörist kişiliğim.. kendimden soyutladım, acıktığımda dönüştüğüm insan ben olamam dedim.. münevver oldu..münevver kaldı..

    YanıtlaSil
  3. haha munevver demek, ben de kullanirim artik bunda sonra. "munevver olmak!"

    YanıtlaSil

Teşekkürler! Thanks! Grazie! Danke! Tack! Merci! Misaotra! Gracias!